Welke patiënten komen na de Covid crisis weer terug bij de huisarts?

Webinar

Welke patiënten komen na de Covid crisis weer terug bij de huisarts?

In compacte webinars wil Doen of laten? het gesprek over gepast gebruik van zorg stimuleren en beschikbare kennis delen. In dit webinar spreken we twee huisartsen over hun ervaringen rond de COVID-crisis.

Evelien de Schepper is als huisarts verbonden aan het Erasmus MC en zij gaat in op haar onderzoek naar patiëntenstromen in de huisartsenpraktijk en de invloed van de COVID-crisis hierop. We gaan in op de vraag of deze veranderde patiëntenstromen blijvend zijn?

Patrick Jansen is huisarts in Nijmegen en tevens hoofdredacteur van Thuisarts.nl. Tijdens de COVID-crisis boekte Thuisarts het ene record na het andere wat betreft bezoekersaantallen. Welke rol kan Thuisarts spelen bij het prioriteren van patiënten die nu naar de huisarts gaan? Kan de website patiënten helpen met beoordelen of ze zorg nodig hebben?

Meer lezen

Gepast gebruik van zorg tijdens en na de Covid-crisis

Meer lezen