Gepast gebruik van zorg tijdens en na de Covid-crisis

Webinar

Doen of laten webinar | Gepast gebruik van zorg tijdens en na de Covid-crisis

In compacte maandelijkse webinars delen we onze kennis over het terugdringen van niet-gepaste zorg. In dit webinar gingen we in op de Covidcrisis en de herstart van de niet-Covid-zorg. Gastsprekers zijn Marlies Wakkee, dermatoloog in het Erasmus MC, en Judith de Jong, MDL-arts in opleiding in het Jeroen Bosch Ziekenhuis.

Beide artsen hebben afgelopen jaren ruime ervaring opgebouwd in het deïmplementeren van niet-gepaste zorg. Hoe zorgen we ervoor dat we kiezen voor gepast gebruik van zorg, en hoe laten we niet gepaste zorg achterwege? We bespreken welke kansen daar nu voor zijn, en hoe we ervoor kunnen zorgen dat patiënten die het nodig hebben wél de juiste zorg krijgen.

Meer lezen

Gepast gebruik van zorg tijdens en na de Covid-crisis

Meer lezen