Nieuwsbrief #3 – Juni 2020

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief #3 – Juni 2020

In deze derde editie informeren we over vijf nieuwe deïmplementatie projecten, waar met name huisartsen en verpleegkundigen in de lead zijn | Een interview met huisarts Jasper Schellingerhout over de shift naar e-consulten en het effect ervan naar de toekomst | De Doen of laten? webinars waar we zorgprofessionals aan het woord laten over gepast gebruik, 16 juni staat het volgende webinar gepland | 'Het artikel De olievlek van gepast gebruik van zorg' over de verspreiding van succesvolle interventies | We vragen aandacht voor de deïmplementatieagenda van ZE&GG | En delen relevante publicaties uit het 2e kwartaal, met onderzoek waarin (niet-)gepast gebruik van zorg centraal staat. Veel leesplezier!

Lees meer

Meer lezen

Nieuwsbrief #2 – Februari 2020

Meer lezen