Congres | Resultaten van 8 jaar Doen of laten?

12 mei 2023 | 12:00 -18:30 uur | Green Village, NieuweGein

Dagvoorzitter Bernard Leenstra

Bernard Leenstra is huisarts en ondernemer. Hij is ook medeoprichter van het prullenbak-vaccin en treedt vaak op als spreker en dagvoorzitter op congressen. Zijn missie is enerzijds om ervoor te zorgen dat het publieke debat over de gezondheidszorg gebaseerd wordt op feiten, niet emoties. Anderzijds om te laten zien hoe belangrijk en leuk het is om binnen de zorg actief te zijn.

Keynotes

Danka Stuijver

Danka Stuijver is huisarts en columnist bij de Volkskrant en Medisch Contact. Ze is een veelgevraagd spreker op congressen en maakt podcasts. Rode draad is haar scherpe analyse van ontwikkelingen in de zorg, de veranderende rol van de huisarts en een blik op de zorg vanuit de beleving van de patiënt. Danka zal op het Doen of laten?-congres haar visie geven op de mogelijkheden om niet-gepaste zorg te verminderen.

Arjen Banach

Arjen Banach is organisatiefuturoloog en spreker. Hij heeft diverse boeken geschreven zoals ‘zet de patient op 2’, en  ‘een nieuwe werkrealiteit’. Hij heeft prikkelende ideeën over leiderschap, innovaties en de rol van organisatiecultuur. Kenmerkend zijn z’n hoge mate van interactie, humor en energie tijdens zijn lezingen, met praktische tips voor de toepassing van innovaties in de dagelijkse praktijk.

Congresprogramma

Naast deze keynote sprekers zetten we de resultaten uit 8 jaar Doen of laten? als volgt in de schijnwerpers:

 

 

 

 

Accreditatie

Accreditatie is toegekend voor huisartsen, verpleegkundigen en medisch specialisten en vastgesteld op 4 punten.