Doen of laten? | Nieuwsbrief #13 – juli 2023

Nieuwsbrief

Doen of laten? | Nieuwsbrief #13 – juli 2023

Het programma Doen of laten? is afgelopen. Op ons congres van 12 mei 2023 deelden alle betrokkenen projectleiders hun kennis en ervaring met het deïmplementeren van niet-gepaste zorg op de werkvloer. Al deze resultaten, ervaringen en lessen zijn samengebracht in onze eindrapportage, die we delen in deze nieuwsbrief. Zijn we dan klaar wat betreft Passende zorg? Zeker niet!

Sinds april 2023 mag Tijn Kool zich hoogleraar ‘Passende zorg’ noemen en hij geeft aan: “de beweging van early adopters is aangezwengeld en het is nu belangrijk om door te pakken en daar zullen we ons de komende jaren sterk voor maken”.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lees meer

Meer lezen

Nieuwsbrief #12 – December 2022

Meer lezen