Congres | Resultaten van 8 jaar Doen of laten?

Aankondiging

Congres | Resultaten van 8 jaar Doen of laten?

UITNODIGING | In 2015 startte het Citrienfonds: juiste zorg, juiste informatie, juiste plek met het programma Doen of laten? Het stond daarmee aan de wieg van de huidige beweging naar #passendezorg. Het resultaat? Veel kennis over en ervaring met het succesvol deïmplementeren van #nietgepastezorg, die we op deze dag met u delen.

We zijn trots op al die zorgverleners die hier de afgelopen jaren hun schouders onder hebben gezet en op wat we met ons allen bereikt hebben!
Op vrijdagmiddag 12 mei 2023 delen we behaalde resultaten, tips & tricks. Maar ook hebben we twee aansprekende #keynotespeakers: Arjen Banach, organisatiefuturoloog, en Danka Stuijver, huisarts en columnist, uitgenodigd. Dit alles onder leiding van dagvoorzitter Bernard Leenstra, huisarts en ondernemer in de zorg.

Datum     12 mei 2023
Tijd          12:00 -18:00u
Locatie    Green Village, Nieuwegein

Meer informatie in het programma en aanmelden via deze link.

Meer lezen

Een diagnose weerleggen: het delabelen van onterechte penicilline allergieën

Meer lezen