Doen of laten? genomineerd voor de VBHC prize 2021

Nieuwsitem

Doen of laten? genomineerd voor de VBHC prize 2021

Wow! Doen of laten? is samen met 11 andere inspirerende initiatieven genomineerd voor de VBHC prize 2021. Een mooie internationale erkenning, en nu gaan we natuurlijk ook voor de winst! Want dát zou een prachtige opsteker zijn voor alle zorgprofessionals op de diverse Doen of laten? projecten die zich elke dag opnieuw inzetten om samen met de patiënt waarde toe te voegen aan hun zorg. Daarvoor hebben we hulp nodig in de vorm van uw stem. Helpt u mee?

Sinds 2015 ondersteunen we met het programma Doen of laten? zorgprofessionals èn patiënten bij het maken van weloverwogen keuzes over welke zorg wel of niet van waarde is. Onderzoek leert ons immers dat zorg soms niet effectief of zelfs schadelijk kan zijn. Met interventies stimuleren we zorgverleners om niet-gepaste zorg in hun eigen praktijk terug te dringen. En dat doen ze met succes! Deze internationale erkenning onderstreept nog eens het belang van al die zorgprofessionals die kritisch durven te kijken naar hun eigen handelen.

Vindt u dat ook? Stem dan mee via onderstaande link:

Breng nu uw stem uit.

(stem op nr. 11 – Doen of laten? = To do or not to do?).

Meer lezen

Passend voorschrijven in de laatste levensfase

Meer lezen